GÜZELTEPE ORTAOKULU

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, çevresiyle iyi ve olumlu davranış kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: ÇANAKKALE SAVAŞLARININ 107. YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ KAPSAMINDA RESMÎ ORTAOKULLAR ARASINDA düzenlenen ŞİİR YARIŞMASINDA OKULMUZ ÖĞRENCİSİ ZEREN KARAAĞAÇ KOCAELİ 1.Sİ TÜRKİYR 3.SÜ OLMUŞTUR.

Servis Bilgisi: Okulumuzda Servis Hizmeti Bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Öğrencimizlerimizi adrese dayalı kayıt sistemi ile aldığımız için tavan-taban puan bilgileri önem arz etmemektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz 2014/2015 eğitim-öğretim yılı I.Dönem TEOG sınavında devlet okulları arasında ilçe 1. olmuştur. Okulumuz 2015/2016 eğitim-öğretim yılı I.Dönem TEOG sınavında devlet okulları arasında ilçe 2. olmuştur. Okulumuz 2016/2017 eğitim-öğretim yılı I.Dönem TEOG sınavında devlet okulları arasında ilçe 2. olmuştur. Okulumuz 2017/2018 eğitim-öğretim yılı merkezi sınava dayalı öğrenci yerleştirmede oransal anlamda ilçe birincisi olmuştur. Okulumuz 2018/2019 eğitim-öğretim yılı merkezi sınava dayalı öğrenci yerleştirmede oransal anlamda ilçe birincisi olmuştur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuz 2018/2019 eğitim-öğretim yılı merkezi sınava dayalı öğrenci yerleştirmede oransal anlamda ilçe birincisi olmuştur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda sıfır atık projesi devam ediyor. Sekizinci sınıflara yönelik koçum benim projemize başladık. Okulumuzda temiz sınıf sağlıklı toplum uygulaması her hafta devam ediyor Okulumuzda güzelce adlı okul dergisi çıkarılmış, sonrasında Güzelce 2 ve Güzelce 3 dergilerimiz çıkmış ve yeni dergi çalışmaları devam etmektedir.
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda kontenjan bulunmamaktadır.

WEB - https://guzeltepeoo.meb.k12.tr

Adres - Akse Mah. 452 Sokak No.8 Çayırova / KOCAELİ

Öğretim Şekli :Okulumuz tam gün eğitim vermektedir.

Yerleşim Yeri - Çayırova ilçe sınırlarına olup Akse mahallesindedir.Gebze ilçesi Mutlukent semtine komşudur.

Adres - Akse Mah. 452 Sokak No.8 Çayırova / KOCAELİ

Ulaşım Gebze´den Yenikent dolmuşları, 563 nolu otobüsler, Çayırova´dan 556,557,558 ve 565 nolu otobüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine yaklaşık 4 km il merkezine yaklaşık 40 km mesafededir.